Gadgeturi

Tableta Evolio Neura 3G mai performanta decat Iphone 2

Poate ca nu toti au auzit , dar noi stim ca totul devine mult mai interesant aici, pe NEWEDITIONNEWS atunci cand Romania si-a anuntat intrarea pe piata cu Evolio Neura 3G.

Tableta Evolio Neura 3G vine echipata cu cel mai performant procesor disponibil pentru tablete: nVidia Tegra 2 Dual Core si cu accelerare grafica de inalta performanta Full HD. Tableta are un ecran de 9.7-inch capacitiv multitouch cu unghi de vizualizare mare, avand o platforma 100% deschisa, care ruleaza orice aplicatie Android si are cea mai diversa conectivitate disponibila pentru o tableta: port USB, LAN, HDMI si micro SD.

Conectivitatea fizica este completata de wireless: Wi-Fi, Bluetooth si nu in ultimul rand modemul 3G integrat, care functioneaza cu orice cartela SIM de la orice operator din Romania. Acesta tableta este echipata cu un jack audio de 3,5 mm , un microfon integrat si un GPS, iar webcamul de 1.3MP este situat in partea din fata a tabletei. Facand o comparatie, Neura pare sa aiba cateva avantaje fata de popularul Ipad 2. De exemplu, Neura poate accesa orice site bazat pe Flash si poate rula filme in Flash lucru care nu este posibil pentru iPad. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu memoria interna poate fi extinsa cu inca 32 GB prin slotul integrat MicroSD, iar memoria RAM este DDR2 de 1GB.

Atunci cand vine vorba de grafica tableta Neura surclaseaza iPad-ul, deoarece poate reda filme HD la 1080p, in timp ce iPad 2 suporta doar 720p. Neura suporta Android 3.0 dar Evolio o comercializeaza deocamdata cu Android 2.2 Froyo urmand ca din septembrie sa dispuna de versiunea Honeycomb, fiind oferita ca upgrade pe site-ul www.evolio.ro.  O alta caracteristica care face unica tableta Neura este faptul ca acesta include aplicatii de continut special concepute pentru piata din Romania(agregator de stiri, librarie virtuala cu eBooks, TV interactiv etc.)

Pe 25 iulie tableta va fi disponibila in retelele de retail.  Pretul recomandat de vanzare va fi de 1499 RON pentru varianta wi-fi si 1899 RON pentru varianta 3G.